PFO - møteplassen.

I de siste ukene på PFO jobbet vi ( DAK gruppa ) med oppdraget møteplassen. Vi skulle designe og lage en møteplassen i skolens område. Oppdrgasgiveren var lier videregående skole. Vår gruppe bestemte å lage en kafebrukbar.
Kafebrukbar skulle inkludere flere stoler og bord hvor folk kunne sitte og kose seg.
I kiosken kunne folk kjøpe kaker, muffins, godteri, og masse godt.
Vi tenkte å ha renn drikkevann fra fonten men vi ombestemte oss på grunn av at vi ville heller selge drikkevann i butikken en å gi det bort. Fonten ble da bare en dekorasjon. Gjerd skulle skape en atmosfære av sikkerhet og fred. Hvis det er gjerd så er det ikke så åpent.Gjerd er lagd av tre.
 En søt Utstilling i vinduet av kaker og muffins skulle gjøre at kunder vil kjøpe fordi de blir sultne av å se på den. Den er også en del av dekorering. Vi måtte ha en pipe på taket fordi folk skulle lage kakene inn i og da trengte de bake ovnen. Det finnes en utgangsdør bak bygningen for sikkerhets skyld.
Vi lagde en arbeidstegning av møteplassen. Etter det lagde vi modellen for å sjekke om alt fungerer av kappapapp og bølgepapp. Vi plasserte møteplassen ved siden av A bygge, på gresset fordi det er litt koselig med litt grønt og trærne rundt. Vi tenkte på de kundene som ønsker å sitte i skygge og på dem som ønsker å sitte i sola. Derfor plasserte vi den ved siden av trærne sånn at en del av bordene ligger i skyggen.
Dette var moro :)